UCDDR
Instituut voor Constitutioneel Recht
Tiensestraat 40 - bus 3441
3000 Leuven
België
Medewerkers


Stefan Sottiaux is bachelor in de wijsbegeerte (UA), doctor in de rechten (UA) en Master of Laws (University of Oxford). Hij is docent aan de KU Leuven (Instituut voor Constitutioneel Recht) en (mede-)coördinator van het Universitair Centrum voor Discriminatie- en Diversiteitsrecht. Hij is tevens advocaat. Hij publiceerde verschillende boeken en artikels in het domein van het grondwettelijk recht, de mensenrechten en het discriminatierecht. 

Zijn curriculum vitae vindt u hier.

Contactgegevens: e-mail of +32 (0)496 10.28.44

Picture 5.png
Jogchum Vrielink is doctor in de rechten (KU Leuven) en tevens antropoloog (KU Leuven) en bestuurskundige (Universiteit Twente en Universiteit Stockholm). Hij is gastdocent aan de Université Saint-Louis (CIRC) en aan de KU Leuven (Bijzondere Faculteit Kerkelijk Recht), en (mede-)coördinator van het Universitair Centrum voor Discriminatie- en Diversiteitsrecht. Hij schreef diverse boeken en een veelheid aan artikelen in het domein van de grondrechten, het discriminatierecht, multiculturalisme en de rechtsantropologie.

Zijn curriculum vitae vindt u hier

Contactgegevens: e-mail of +32 (0)486 79.67.27
 Screen Shot 2012-11-08 at 09.31.00.png
Joos Roets is licentiaat in de rechten (KU Leuven) en in de geschiedenis (KU Leuven). Hij is doctoraatsonderzoeker aan de KU Leuven (Instituut voor Constitutioneel Recht) en onderzoeksmedewerker binnen het Universitair Centrum voor Discriminatie- en Diversiteitsrecht.

Zijn curriculum vitae vindt u hier.

Contactgegevens: e-mail of + 32 (0)16 32.51.61
 fotoRoets.jpd.jpg
Annelies D'Espallier is doctor in de rechten (KU Leuven). Ze was doctoraatsonderzoeker aan de KU Leuven (Instituut voor Constitutioneel Recht).

Haar curriculum vitae vindt u hier.

Contactgegevens: e-mail of +32 (0)16 32.54.31
061[1].JPG
Externe leden

Dajo De Prins is licentiaat in de rechten (KU Leuven) en Master of Laws (King’s College London). Hij is auteur van talloze wetenschappelijke en populariserende bijdragen. Voorts zetelt hij onder meer in de raden van bestuur van Kif Kif en van het European Network Against Racism. 

dajo 2.png

Bob Van den Broeck is licentiaat in de rechten (UA) en gediplomeerde in de gespecialiseerde studies van het internationaal en het Europees recht (VUB). Hij publiceert geregeld over diversiteitsvraagstukken in het algemeen en de moeilijke verhouding tussen recht en religie in het bijzonder. 

prev21.jpg